Τι είναι το παιχνίδι μπλε φάλαινας; Greek

Τι είναι το παιχνίδι μπλε φάλαινας; Πρόκληση 50 ημερών (παιχνίδι αυτοκτονίας) Κατεβάστε και εγκαταστήστε

Πληροφορίες για το παιχνίδι της γαλάζιας φάλαινας (Blue Whale Game)

Η μπλε φάλαινα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι που παίζεται από πολλούς ανθρώπους σε πολλές διαφορετικές χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα, η Χιλή, η Κένυα, η Ουρουγουάη, η Βενεζουέλα, η Βραζιλία, η Ρωσία κλπ. Είναι ένα παιχνίδι όπου υπάρχουν συνολικά 50 επίπεδα πρέπει να ολοκληρωθεί για να κερδίσει το παιχνίδι Blue Whale Challenge.

Υπάρχει ένας διαχειριστής του παιχνιδιού Blue Whale που σας παρέχει κάθε εργασία στο τέλος κάθε ολοκλήρωσης εργασιών. Έχει συνολικά 50 επίπεδα και μετά από κάθε ολοκλήρωση εργασιών, η δυσκολία του Παιχνιδιού Βελτιώνει.

Είναι σημαντικό για όλους να γνωρίζουν ότι αυτό το παιχνίδι μπλε φάλαινας έχει πολλές υποθέσεις αυτοκτονίας και ο διοργανωτής του έχει συλληφθεί από την αστυνομία, όπως είναι το παιχνίδι που έγινε για να καθαρίσει ή να σκοτώσει εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν αξία στην κοινωνία.

Το παιχνίδι Blue Whale σας παρέχει 100 πόντους μετά την ολοκλήρωση του ολόκληρου παιχνιδιού. Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν πολλά επικίνδυνα καθήκοντα με τα οποία η ζωή τους μπορεί να βρίσκεται σε επικίνδυνη ζώνη.

Αυτό το παιχνίδι μπλε φάλαινας παρέχει πολλές εργασίες όπως η παρακολούθηση ταινιών τη νύχτα, το να πηγαίνεις στα νεκροταφεία τη νύχτα και να παίρνεις Selfies, να ξυπνάς τη νύχτα, να ακούς μουσική και στο τελευταίο 50ο επίπεδο οι άνθρωποι γίνονται αυτοκτόνες. Οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν μακριά από αυτό το Παιχνίδι και πρέπει να είναι ασφαλείς, καθώς αυτό το Παιχνίδι καταστρέφει τη ζωή των ανθρώπων και στη συνέχεια κάνει το άτομο να αυτοκτονήσει.

Οι άνθρωποι λένε επίσης ότι πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή που έδωσε ο διαχειριστής στα smartphones τους και πολλοί άλλοι λένε ότι μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram με το οποίο ο διαχειριστής μπορεί να έρθει σε επαφή με τις προσωπικές σας πληροφορίες .

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε πολλές χώρες όπως η Ρωσία, η Ινδία, η Κίνα, η Χιλή, η Βραζιλία, η Βουλγαρία, η Ουρουγουάη, η Αργεντινή, η Βενεζουέλα κλπ. Στη Ρωσία, σχεδόν 130 άνθρωποι πέθαναν λόγω υποθέσεων αυτοκτονίας παίζοντας αυτό το γαλάζιο φάλαινο.

Συμπτώματα ότι το παιδί σας παίζει μπλε φάλαινα (παιχνίδι αυτοκτονίας)

Η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα στον διοργανωτή αυτού του παιχνιδιού μπλε φαλαινών και συνελήφθη από την αστυνομία. Η κυβέρνηση προσπαθεί τώρα να απαγορεύσει αυτό το παιχνίδι της γαλάζιας φάλαινας και επίσης να αφαιρέσει όλο το APK του παιχνιδιού Blue Whale από όλους τους ιστότοπους για να εξασφαλίσει ότι κανείς δεν μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι μπλε φάλαινας σε οποιαδήποτε χώρα.

Έτσι, οι κυβερνήσεις έκαναν αυστηρούς κανόνες και κανονισμούς για την εξάλειψη του παιχνιδιού από παντού από όλους τους ιστοτόπους. Είναι σημαντικό για όλους τους γονείς να προστατεύσουν το παιδί τους, μη αφήνοντας το παιδί τους να παίξει το παιχνίδι της γαλάζιας φάλαινας.

Οι γονείς θα πρέπει πάντα να ελέγχουν το παιδί για τις δραστηριότητες που εκτελούν και για τη δική τους Συμπεριφορά. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αναρωτηθούν με τα παιδιά τους για τα πάντα.

Πρέπει να έρχονται σε επαφή με το Παιδί τους για να συζητήσουν μαζί τους σχετικά με διάφορα θέματα και τις καθημερινές δραστηριότητές τους, με τις οποίες οι Γονείς μπορούν να γνωρίζουν τις δραστηριότητες του Παιδιού. Έτσι, οι γονείς θα πρέπει να κάνουν το παιδί τους να παραμείνει μακριά από το παιχνίδι της γαλάζιας φάλαινας και, αν χρειαστεί, τότε μπορεί επίσης να καλέσει την αστυνομία ή να πάει στον ψυχίατρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *