Какво е играта на сините китове? Bulgarian

Какво е играта на сините китове? 50 предизвикателни дни (самоубийство) Изтегляне и инсталиране

Информация за играта на сините китове (Blue Whale Game)

Blue Whale е популярна игра, която се играе от много хора в много различни страни като Индия, Китай, Чили, Кения, Уругвай, Венецуела, Бразилия, Русия и т.н. Тя е игра, в която има общо 50 нива, трябва да завърши, за да спечели играта “Сините китове”.

Има Administrator на играта Blue Whale, която ви предоставя всяка задача в края на всяка задача. Той има общо 50 нива и след завършването на всяка задача, трудността на играта подобрява.

От съществено значение е всички да знаят, че тази игра на Сините китове има много случаи на самоубийство и нейният организатор е бил арестуван от полицията, тъй като тя е направена за почистване или убиване на хора, които нямат стойност за обществото.

Синята китова игра ви осигурява 100 точки след завършване на цялата игра. Хората трябва да направят много опасни задачи, чрез които животът им може да бъде в опасна зона.

Тази игра на сините китове предоставя много неща като гледане на филми през нощта, ходене на гробища през нощта и вземане на себе си, събуждане през нощта, слушане на музика и на последното на 50-то ниво хората са принудени да се самоубият. Хората трябва да стоят далеч от тази игра и трябва да бъдат безопасни, тъй като тази игра разрушава живота на хората и след това прави човек да се самоубие.

Хората също така заявяват, че трябва да инсталират приложението, дадено от администратора на техните смартфони и много други хора казват, че това е чрез социалните медийни платформи като Facebook, Instagram, чрез които администраторът може да се свърже с вашата лична информация ,

Има много хора, които са починали в много страни като Русия, Индия, Китай, Чили, Бразилия, България, Уругвай, Аржентина, Венецуела и др. В Русия почти 130 души са загинали поради случаите на самоубийство.

Симптомите, че вашето дете играе син кит (игра за самоубийство)

Правителството предприе действия по организатора на тази игра на сините китове и беше арестуван от полицията. Правителството в момента се опитва да забрани тази игра на сините китове и да премахне целия APK на играта на сините китове от всички уеб сайтове, за да гарантира, че никой няма да може да играе тази игра на сините китове във всяка страна.

Така че правителството прави строги правила и правила, за да изкорени играта отвсякъде от всички уеб сайтове. От съществено значение е всички родители да пазят детето си, като не позволяват на детето си да играе играта на синия кит.

Родителите винаги трябва да проверяват детето за дейностите, които извършват, както и за собственото си поведение. Хората трябва да разпитват с децата си за всичко.

Те трябва да имат връзка с детето си, за да обсъждат с тях различни теми и ежедневните си дейности, чрез които родителите могат да знаят за дейностите на детето. Така че родителите трябва да накарат детето си да стои далеч от играта на сините китове и ако е необходимо, може да се обади и на полицията или да отиде при психиатъра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *