Шта је Блуе Вхале Гаме? Serbian

Шта је Блуе Вхале Гаме? 50 Даис Цхалленге (Суициде Гаме) Преузмите и инсталирајте

Информације о Блуе Вхале Гаме (Blue Whale Game)

Блуе Вхале је популарна игра коју игра пуно људи у многим различитим земљама као што су Индија, Кина, Чиле, Кенија, Уругвај, Венецуела, Бразил, Русија итд. То је игра у којој постоји укупно 50 нивоа који су један мора да заврши за победу Блуе Вхале Цхалленге Гаме.

Постоји администратор игре Блуе Вхале који вам пружа сваки задатак на крају сваког задатка. Има укупно 50 нивоа и након сваког задатка заврши, тешкоћа игре побољшава.

Веома је важно да сви знају да ова игра Блуе Вхале има много случајева самоубистава, а полицију је ухапсио његов организатор, као што је игра направљена да очисти или убије оне људе који немају вриједност за друштво.

Блуе Вхале Гаме вам даје 100 бодова након што завршите Ентире Гаме. Људи морају урадити пуно опасних задатака којима би њихов живот могао бити у опасној зони.

Игра Блуе Вхале пружа многе задатке као што су Гледање филмова ноћу, идење на гробља ноћу и узимање Селфиеса, буђење ноћу, слушање музике и на крају 50. нивоа људи су учињени да изврше самоубиство. Људи би требали остати даље од ове игре и требали би бити сигурни јер ова игра руши живот људи, а онда особа чини самоубиством.

Људи такође кажу да морају да инсталирају апликацију коју је Администратор доделио на својим паметним телефонима, а многи други људи кажу да је то преко платформи за друштвене медије као што је Фацебоок, Инстаграм помоћу којег администратор може да ступи у контакт са вашим личним информацијама .

Постоји много људи који су умрли у многим земљама као што су Русија, Индија, Кина, Чиле, Бразил, Бугарска, Уругвај, Аргентина, Венецуела итд. У Русији је скоро 130 људи умрло због случајева самоубистава игром овог Блуе Вхале Гаме.

Симптоми које ваше дете игра Плави кит (игра самоубиства)

Влада је предузела акције против организатора ове Блуе Вхале игре и ухапшен је од стране полиције. Влада сада покушава да забрани ову Блуе Вхале Гаме и уклони све АПК игре Блуе Вхале са свих Веб локација како би осигурала да нико не може да игра ову Блуе Вхале Гаме у било којој земљи.

Тако је Влада направила строга правила и прописе да искорени Гаме од свуда на свим Веб страницама. Од суштинског је значаја за све родитеље да заштите своје дете тако што не дозволе свом детету да игра Блуе Вхале Гаме.

Родитељи треба увек провјеравати Дјеца о активностима које обављају ио њиховом сопственом понашању. Људи би требали сарађивати с дјецом о свему.

Они би требало да буду у контакту са својим дететом о томе да разговарају са њима о различитим темама и њиховим свакодневним активностима помоћу којих родитељи могу да знају о активностима детета. Дакле, родитељи би требало да учине да њихово дете остане даље од игре Блуе Вхале, а ако је потребно онда може позвати полицију или отићи до психијатра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *