Што е Синиот кит игра? Macedonian

Што е Синиот кит игра? 50 дена предизвик (самоубиство игра) преземете и инсталирате

Информации за Синиот кит игра (Blue Whale Game)

Синиот кит е популарна игра која ја играат многу луѓе во многу различни земји како Индија, Кина, Чиле, Кенија, Уругвај, Венецуела, Бразил, Русија и др. Тоа е игра каде што има вкупно 50 нивоа кои мора да заврши за да победи на Синиот кит предизвик игра.

Постои Администратор на Синиот кит игра која ви обезбедува со секоја задача на крајот на секоја задача завршување. Таа има вкупно 50 нивоа и по секое завршување на задачата, потешкотијата на Game Enhances.

Од суштинско значење за сите да знаат дека оваа Сина кит игра има многу случаи на самоубиство и нејзиниот организатор е уапсен од страна на полицијата како што е Игра направена за чистење или убивање на оние луѓе кои немаат вредност за општеството.

Синиот кит игра ви дава 100 поени по завршувањето на целата игра. Луѓето треба да направат многу опасни задачи со кои нивниот живот може да биде во опасна зона.

Оваа Сина кит игра обезбедува многу задачи како што се гледање филмови во текот на ноќта, одејќи на гробиштата во текот на ноќта и земање самобитници, будење во ноќ, слушање на музика и во последното од 50-тото ниво луѓето се направени да извршат самоубиство. Луѓето треба да се држат настрана од оваа игра и да бидат безбедни како оваа игра урнат животот на луѓето, а потоа го прави лицето на самоубиство.

Луѓето, исто така, велат дека мораат да ја инсталираат апликацијата дадена од страна на администраторот на нивните паметни телефони, а многу други луѓе велат дека тоа е преку социјалните медиумски платформи како Фејсбук, Instagram со кој администраторот може да може да стапи во контакт со вашите лични информации .

Има многу луѓе кои загинаа во многу земји како што се Русија, Индија, Кина, Чиле, Бразил, Бугарија, Уругвај, Аргентина, Венецуела и др. Во Русија речиси 130 лица загинаа поради случаите со самоубиство, играјќи ја оваа Сина кит игра.

Симптоми дека вашето дете е игра Сино кит (Самоубиство игра)

Владата презеде акции за организаторот на оваа Сина кит игра и тој беше уапсен од страна на полицијата. Владата сега се обидува да ја забрани оваа Сина кит игра и, исто така, да ги отстрани сите АПК на Blue Whale Game од сите веб-страници за да осигури дека никој не може да ја игра оваа Сина кит игра во која било земја.

Така Владата направи строги правила и прописи за искоренување на играта од секаде од сите веб-страници. Од суштинско значење е сите родители да го чуваат своето дете со тоа што не им дозволуваат на нивното дете да си игра со Синиот кит.

Родителите секогаш треба да го проверуваат Детето за активностите што ги изведуваат, а исто така и за сопственото однесување. Луѓето треба да се сослушаат со своите деца за сè.

Тие треба да бидат во контакт со нивното дете за да разговараат со нив за разни теми и нивните секојдневни активности со кои Родителите можат да знаат за активностите на детето. Значи, родителите треба да го направат своето дете да се оддалечи од играта на Синиот кит и, ако е потребно, исто така може да ја повика полицијата или да оди кај психијатарот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *