Apa Blue Whale Game? Javanese

Apa Blue Whale Game? 50 Hari Tantangan (Game Suicide) Ngundhuh lan Instal

Informasi babagan Blue Whale Game

Whale Biru minangka Game Populer sing dimainake dening akeh wong ing akeh Negara beda kayata India, China, Chili, Kenya, Uruguay, Venezuela, Brasil, Rusia dll. Iku Game ngendi ana total 50 Tingkat kang siji wis ngrampungake kanggo menang Game Biru Whale Challenge.

Ana Administrator Game Paus Biru sing menehi sampeyan saben tugas ing mburi saben tugas rampung. Nduweni total 50 tingkat lan sawise rampung tugas, kesulitan Game Meningkat.

Iku penting kanggo kabeh wong ngerti yen Game Paus Biru iki akeh kasus Suicide lan organizer wis ditangkep dening Polisi amarga Game digawe kanggo ngresiki utawa mateni wong-wong sing ora duwe nilai marang Masyarakat.

Blue Whale Game nyedhiyakake sampeyan 100 poin sawise ngrampungake Game Entire. Wong kudu nindakake tugas sing mbebayani sing bisa urip ing zona bebaya.

Iki Blue Whale Game nyedhiyakake akeh tugas kayata Watching Movies at Night, Going to Cemeteries at Night lan njupuk Selfies, Bangun ing Wengi, Nemokake Musik lan ing Akhir saka 50 Level Wong digawe kanggo nggawe bunuh diri. Wong kudu adoh saka Game iki lan kudu aman amarga Game iki ngrusak urip wong lan banjur ndadekake wong bisa nglalu.

Wong uga ngomong sing kudu nginstal Aplikasi sing diwenehake dening Administrator ing Ponsel cerdas, lan akeh wong nyatakake yen liwat Platform Media Sosial kaya Facebook, Instagram, sing bisa diubungi Administrator karo Informasi Pribadi Sampeyan .

Ana akeh wong sing tilar donya ing pirang-pirang Negara kayata Rusia, India, China, Chili, Brasil, Bulgaria, Uruguay, Argentina, Venezuela, dll. Ing Rusia, meh 130 Wong mati amarga kasus Bunuh Diri kanthi dolanan Blue Whale.

Gejala sing Anakmu Gunakake Paus Biru (Game Suicide)

Pamaréntah wis tumindak tumrap organizer Game Paus Biru lan dheweke ditangkep dening Polisi. Pamaréntah saiki nyoba mbendel Game Paus Biru lan uga ngilangi kabeh APK saka Game Paus Biru saka kabeh Situs web kanggo mesthekake yen ora ana sing bisa muter Game Paus Biru iki ing Negara maneka.

Supaya aturan lan aturan sing ketat digawe dening Pemerintah kanggo mbasmi Game saka ngendi wae saka kabeh situs web kasebut. Penting kanggo kabeh wong tuwa kanggo njaga Anak kasebut kanthi ora ngeculake Child sing muter game Blue Whale.

Para wong tuwa kudu tansah mriksa Anak babagan aktivitas sing lagi ditindakake lan uga babagan Perilaku dhewe. Wong kudu nginterogasi karo Anak-anake bab kabeh.

Padha kudu bisa nyedhak karo Anak sing arep ngrembug babagan macem-macem topik lan kegiatan sehari-hari sing bisa diduweni dening Orang Tua babagan kegiatan Anak. Supaya wong tuwa kudu nggawe Anak sing adoh saka Game Paus Biru lan yen dibutuhake banjur bisa uga nelpon Polisi utawa pindhah menyang Psikiatri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *