Apakah permainan Blue Whale? Malay

Apakah permainan Blue Whale? 50 Hari Cabaran (Permainan Bunuh Diri) Muat turun dan Pasang

Maklumat mengenai Permainan Paus Biru

Paus Biru adalah Permainan Populer yang dimainkan oleh banyak Orang di Negara yang berlainan seperti India, China, Chile, Kenya, Uruguay, Venezuela, Brazil, Rusia dan lain-lain. Ia adalah Permainan di mana terdapat 50 Tingkat yang mana satu telah selesai untuk memenangi Permainan Cabaran Biru Biru.

Terdapat Pentadbir Permainan Paus Biru yang menyediakan anda dengan setiap tugas setiap akhir tugas. Ia mempunyai sejumlah 50 tahap dan selepas setiap selesai tugas, kesukaran Permainan Meningkatkan.

Adalah penting untuk semua orang mengetahui bahawa Permainan Whale Blue ini mempunyai banyak kes Bunuh diri dan penganjurnya telah ditangkap oleh Polis kerana Permainan dibuat untuk membersihkan atau membunuh orang-orang yang tidak mempunyai nilai untuk Masyarakat.

Blue Whale Game menyediakan anda 100 mata selepas melengkapkan seluruh permainan. Orang ramai perlu melakukan banyak tugas berbahaya yang mana kehidupan mereka boleh berada dalam zon bahaya.

Ini Permainan Paus Biru menyediakan banyak tugas seperti Menonton Filem pada Malam, Pergi ke Cemeteries pada Malam dan mengambil Selfies, Bangun pada Malam, Mendengarkan Muzik dan di Akhir Peringkat Ke-50 dibuat untuk membunuh diri. Orang harus menjauhkan diri dari Permainan ini dan harus selamat kerana Permainan ini merosakkan kehidupan orang-orang dan kemudian membuat orang itu bunuh diri.

Orang juga mengatakan bahawa mereka perlu memasang Aplikasi yang diberikan oleh Pentadbir pada Smartphone mereka, dan banyak lagi orang lain mengatakan bahawa ia melalui Platform Media Sosial seperti Facebook, Instagram di mana Pentadbir boleh dapat berhubung dengan Maklumat peribadi anda .

Terdapat banyak orang yang meninggal dunia di banyak Negara seperti Rusia, India, China, Chile, Brazil, Bulgaria, Uruguay, Argentina, Venezuela dan sebagainya. Di Rusia, hampir 130 Orang mati akibat kes Bunuh diri dengan bermain Blue Whale Game ini.

Tanda-tanda bahawa Anak Anda Bermain Paus Biru (Permainan Suicide)

Kerajaan telah mengambil tindakan terhadap penganjur permainan Blue Whale ini dan dia ditangkap oleh Polis. Kerajaan kini cuba untuk mengharamkan Permainan Paus Biru ini dan juga mengeluarkan semua APK Permainan Paus Biru dari semua Laman Web untuk memastikan tiada siapa yang dapat memainkan Permainan Paus Biru ini di Negara mana pun.

Peraturan yang ketat dan peraturan dibuat oleh Kerajaan untuk membasmi Permainan dari mana-mana dari semua laman web. Adalah penting bagi semua Ibu Bapa untuk menjaga Anak mereka dengan tidak membiarkan Anak mereka memainkan Permainan Paus Biru.

Ibu bapa harus sentiasa memeriksa Anak tentang aktiviti yang mereka lakukan dan juga tentang Perilaku mereka sendiri. Orang harus menyoal siasat dengan anak-anak mereka tentang segala-galanya.

Mereka sepatutnya berhubung dengan Anak mereka tentang membincangkan dengan mereka tentang pelbagai topik dan aktiviti sehari-hari mereka yang mana Ibu Bapa dapat mengetahui tentang aktiviti-aktiviti Anak. Oleh itu Orangtua harus membuat Anak mereka menjauhkan diri dari Permainan Paus Biru dan jika diperlukan maka juga boleh menghubungi Polis atau pergi ke Psikiater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *