Ce este jocul Albastru de balene? Romanian

Ce este jocul Albastru de balene? 50 de zile de provocare (joc de suicid) Descărcați și instalați

Informații despre jocul albastru de balene (Blue Whale Game)

Blue Whale este un joc popular care este jucat de o mulțime de oameni din diferite țări precum India, China, Chile, Kenya, Uruguay, Venezuela, Brazilia, Rusia etc. Este un joc în care există un total de 50 de niveluri pe care unul trebuie să completeze pentru a câștiga jocul Blue Whale Challenge.

Există un Administrator al Jocului Albastru de Balei care vă oferă fiecare sarcină la sfârșitul fiecărei sarcini. Are un total de 50 de nivele și după fiecare finalizare a sarcinilor, dificultatea jocului se îmbunătățește.

Este esențial ca toată lumea să știe că acest joc albastru de balene are multe cazuri de suicid, iar organizatorul său a fost arestat de către poliție, așa cum este jocul făcut pentru a curăța sau a ucide acei oameni care nu au valoare pentru societate.

Jocul Blue Whale vă oferă 100 de puncte după finalizarea jocului întreg. Oamenii trebuie să facă multe sarcini periculoase prin care viața lor poate fi în pericol.

Acest joc albastru de balene oferă multe activități, cum ar fi vizionarea filmelor pe timp de noapte, mergând la cimitire noaptea și luând Selfies, trezindu-vă noaptea, ascultând muzică, iar la ultimul nivel de 50 de ani, oamenii sunt făcuți să se sinucidă. Oamenii ar trebui să stea departe de acest joc și ar trebui să fie în siguranță, deoarece acest joc ruinează viața oamenilor și apoi îl face pe om să se sinucidă.

Oamenii spun, de asemenea, că trebuie să instaleze aplicația administratorului pe telefoanele lor inteligente și că multe alte persoane spun că prin intermediul Platformelor Social Media precum Facebook, Instagram, prin care Administratorul poate să intre în contact cu informațiile dvs. personale .

Există mulți oameni care au murit în multe țări precum Rusia, India, China, Chile, Brazilia, Bulgaria, Uruguay, Argentina, Venezuela etc. În Rusia, aproape 130 de persoane au decedat din cauza cazurilor de suicid, jucând acest joc albastru de balene.

Simptomele pe care copilul dvs. le joacă albastru (joc de sinucidere)

Guvernul a întreprins acțiuni asupra organizatorului acestui joc albastru de balene și a fost arestat de poliție. Guvernul încearcă acum să interzică acest joc albastru de balene și, de asemenea, să elimine tot APK-ul jocului albastru de balene de pe toate site-urile web pentru a se asigura că nimeni nu poate să joace acest joc albastru de balene în orice țară.

Regulile și reglementările stricte au fost luate de Guvern pentru a eradica jocul de oriunde de pe toate site-urile Web. Este esențial ca toți părinții să-și protejeze copilul prin faptul că nu lasă copilul să joace jocul albastru de balene.

Părinții ar trebui să verifice întotdeauna copilul despre activitățile pe care le desfășoară și despre propria lor comportament. Oamenii ar trebui să interogheze cu copiii lor despre tot.

Ei ar trebui să fie în contact cu Copilul lor pentru a discuta cu ei despre diverse subiecte și activitățile lor de zi cu zi prin care Părinții pot să știe despre activitățile Copilului. Deci, părinții ar trebui să-și facă copilul să stea departe de jocul de balene albastre și, dacă este necesar, să poată apela poliția sau să meargă la psihiatru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *