Albanian

Çfarë është Blue Whale Game? 50 Days Challenge (lojë vetëvrasje) Shkarkoni dhe Instaloni

Informacion rreth Blue Whale Game

Blue Whale është një lojë popullore e cila luhet nga shumë njerëz në shumë vende të ndryshme si India, Kina, Kili, Kenia, Uruguai, Venezuela, Brazili, Rusia etj. Është lojë ku ka gjithsej 50 nivele, të cilat një duhet të përfundojë për të fituar Blue Whale Challenge Game.

Ekziston një Administrator i Lojërave të Whale Blu që ju siguron çdo detyrë në fund të çdo detyre përfundimi. Ajo ka një total prej 50 nivelesh dhe pas përfundimit të çdo detyre, vështirësia e lojës rritet.

Është e domosdoshme që të gjithë të dinë se kjo lojë e balenave blu ka shumë raste vetëvrasëse dhe organizatori i saj është arrestuar nga Policia siç është lojë e bërë për të pastruar ose vrarë ata njerëz që nuk kanë vlerë për Shoqërinë.

Game Blue Whale ju jep 100 pikë pas përfundimit të lojës gjithë. Njerëzit duhet të bëjnë shumë detyra të rrezikshme me të cilat jeta e tyre mund të jetë në zonën e rrezikut.

Kjo lojë balenë blu ofron shumë detyra të tilla si shikimi i filmave gjatë natës, shkuarja në varreza gjatë natës dhe marrja e veturave, zgjimi në natë, dëgjimi i muzikës dhe në fund të 50-të personave të nivelit është bërë vetëvrasje. Njerëzit duhet të qëndrojnë larg kësaj loje dhe duhet të jenë të sigurt pasi që kjo lojë shkatërron jetën e njerëzve dhe më pas e bën personin të vetëvrasë.

Njerëzit gjithashtu thonë se ata duhet të instalojnë Aplikacionin e dhënë nga Administratori në Smartphones e tyre, dhe shumë njerëz të tjerë thonë se kjo është nëpërmjet Platformave të Social Media si Facebook, Instagram me anë të të cilit Administratori mund të jetë në gjendje të kontaktojë me të dhënat tuaja personale .

Ka shumë njerëz që kanë vdekur në shumë vende të tilla si Rusia, India, Kina, Kili, Brazili, Bullgaria, Uruguai, Argjentina, Venezuela etj. Në Rusi, pothuajse 130 njerëz vdiqën për shkak të rasteve të vetëvrasjeve duke luajtur këtë lojë balenë blu.

Simptomat që fëmija juaj po luan balenë blu (lojë vetvrasëse)

Qeveria ka ndërmarrë veprime për organizatorin e kësaj loje balenash blu dhe është arrestuar nga policia. Qeveria tani është duke u përpjekur të ndalojë këtë lojë balenë blu dhe gjithashtu të heqë të gjithë APK-në e lojës së balenës blu nga të gjitha faqet e internetit për të siguruar që askush nuk mund të jetë në gjendje të luajë këtë lojë balenë blu në cilindo vend.

Pra, rregullat dhe rregulloret e rrepta janë bërë nga Qeveria për të çrrënjosur Game nga kudo nga të gjitha faqet e internetit. Është e domosdoshme për të gjithë prindërit që të mbrojnë fëmijën e tyre duke mos lejuar që fëmija i tyre të luajë në lojë balenë blu.

Prindërit duhet ta kontrollojnë fëmijën gjithmonë për aktivitetet që ata kryejnë dhe gjithashtu për sjelljen e tyre. Njerëzit duhet të marrin në pyetje me fëmijët e tyre për gjithçka.

Ata duhet të jenë në kontakt me Fëmijën e tyre për të diskutuar me ta për tema të ndryshme dhe aktivitetet e tyre të përditshme me të cilat Prindërit mund të jenë në gjendje të dinë për aktivitetet e Fëmijës. Pra, Prindërit duhet ta bëjnë Fëmijën e tyre të qëndrojnë larg nga Game Blue Whale dhe nëse kërkohet atëherë mund të telefononi edhe Policinë ose të shkoni te Psikiatri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *