Hvad er Blue Whale Game? Danish

Hvad er Blue Whale Game? 50 Days Challenge (Selvmordsspil) Download og installer

Oplysninger om Blue Whale Game

Blue Whale er et populært spil, som spilles af mange mennesker i mange forskellige lande som Indien, Kina, Chile, Kenya, Uruguay, Venezuela, Brasilien, Rusland osv. Det er et spil, hvor der i alt er 50 niveauer, hvilken skal færdiggøre for at vinde Blue Whale Challenge Game.

Der er en administrator af Blue Whale Game, som giver dig hver eneste opgave i slutningen af ​​hver opgave færdiggørelse. Det har i alt 50 niveauer og efter hver opgave færdiggørelsen, sværhedsgraden af ​​spillet forbedres.

Det er vigtigt for alle at vide, at dette Blue Whale Game har mange selvmordssager, og dets arrangør er blevet anholdt af politiet, da det er gjort for at rense eller dræbe de mennesker, der ikke har nogen værdi for samfundet.

Blue Whale Game giver dig 100 point efter fuldførelse af hele spillet. Folk skal udføre mange farlige opgaver, hvor deres liv kan være i farezonen.

Dette Blue Whale Game giver mange opgaver som at se film om natten, gå til kirkegårde om natten og tage selvhjælp, vågne om natten, høre på musik og til sidst på 50 niveau er folk lavet til at begå selvmord. Folk bør holde sig væk fra dette spil og bør være sikre, da dette spil ødelægger folks liv og derefter gør personen til selvmord.

Folk siger også, at de skal installere programmet, der er givet af administratoren på deres smartphones, og mange andre mennesker fortæller, at det er via Social Media Platforms som Facebook, Instagram, hvor administratoren kan komme i kontakt med dine personlige oplysninger .

Der er mange mennesker der døde i mange lande som Rusland, Indien, Kina, Chile, Brasilien, Bulgarien, Uruguay, Argentina, Venezuela osv. I Rusland døde næsten 130 mennesker på grund af selvmordssager ved at spille dette Blue Whale Game.

Symptomer på, at dit barn spiller Blåhval (selvmordsspil)

Regeringen har truffet foranstaltninger på arrangøren af ​​dette Blue Whale Game, og han blev anholdt af politiet. Regeringen forsøger nu at forbyde dette Blue Whale Game og også fjerne alle APK fra Blue Whale Game fra alle hjemmesider for at sikre, at ingen kan være i stand til at spille dette Blue Whale Game i ethvert land.

Så strenge regler og regler blev truffet af regeringen for at udrydde spillet fra overalt fra alle websteder. Det er vigtigt for alle forældre at beskytte deres barn ved ikke at lade deres barn spille det blå hvalspil.

Forældre bør altid kontrollere barnet om de aktiviteter, de udfører, og også om deres eget adfærd. Folk bør forhøre sig med deres børn om alting.

De bør være i kontakt med deres barn om at diskutere med dem om forskellige emner og deres daglige aktiviteter, hvormed forældre kan vide om barnets aktiviteter. Så forældre bør gøre deres barn væk fra det blå hvalspil og om nødvendigt kan man også ringe til politiet eller gå til psykiateren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *