Mi a Blue Whale játék? Hungarian

Mi a Blue Whale játék? 50 napos kihívás (öngyilkos játék) letöltése és telepítése

Információk a Blue Whale játék

A kék bálna egy népszerű játék, amelyet számos ember játszik számos országban, mint India, Kína, Chile, Kenya, Uruguay, Venezuela, Brazília, Oroszország stb. Ez egy olyan játék, ahol összesen 50 szint teljesítenie kell a Blue Whale Challenge Game megnyerését.

Van egy adminisztrátor a kék bálna játék, amely biztosítja Önnek minden egyes feladatot végén minden feladat befejezését. Összesen 50 szinten van, és minden feladat befejezése után, a Játék Nehézségének nehézségei vannak.

Mindenki számára fontos, hogy megtudja, hogy ez a kék bálna játék sok öngyilkossági esetet tartalmaz, és a rendezőt a rendőrség letartóztatta, mivel a rendőrség tettei megtisztítására vagy megölésére azok, akiknek nincs értékük a társadalom számára.

A kék bálna játék 100 pontot biztosít az egész játék befejezése után. Az embereknek sok olyan veszélyes feladatot kell megtenniük, amellyel életük veszélyes zónába kerülhet.

Ez a kék bálna játék számos olyan feladatot nyújt, mint a filmek ébresztése éjszakánként, éjszakai temetőbe járás, selfies, éjszakai ébredés, zenét hallgatva, és végül az 50. szintű embereket öngyilkosság elkövetésére. Az embereknek távol kell maradniuk ettől a játéktól, és biztonságban kell lenniük, mivel ez a játék az emberek életét rombolja, majd az öngyilkosságot követeli.

Az emberek azt is mondják, hogy telepíteniük kell az adminisztrátor által az alkalmazásukra adott alkalmazásokat, és sokan azt mondják, hogy a Social Media Platformokon keresztül, mint a Facebook, az Instagram, amelyen keresztül az adminisztrátor képes lesz kapcsolatba lépni személyes információival .

Sok ember halt meg számos országban, mint például Oroszország, India, Kína, Chile, Brazília, Bulgária, Uruguay, Argentína, Venezuela stb. Oroszországban közel 130 ember halt meg az öngyilkossági esetek miatt.

Tünetei, hogy a gyermek játszik kék bálna (öngyilkossági játék)

A kormány intézkedett a kék bálna játékának szervezőjével, és a rendőrség letartóztatta. A kormány most megpróbálja megtiltani ezt a kék bálna játékot, és eltávolítja a kék bálnavadászat minden APK-ját az összes weboldalról annak biztosítására, hogy senki sem tudja ezt a kék bálnavadarat játszani bármely országban.

Így Szigorú szabályokat és szabályokat hozott a Kormány, hogy felszámolja a játékot mindenütt az összes weboldalról. Minden szülőnek elengedhetetlen, hogy megvédje gyermekeit, ha nem hagyja, hogy gyermeke játsszon a kék bálna játékban.

A szülőknek mindig ellenőrizniük kell a gyermeket az általuk végzett tevékenységekről, valamint a saját magatartásukról. Az embereknek mindent meg kell kérdeznünk a gyermekeikkel.

Beszélni kell a gyermekeikkel, hogy megvitassák velük azokat a témákat és napi tevékenységüket, amelyekkel a szülők képesek tudni a gyermek tevékenységéről. Szóval a Szülőknek meg kell tenniük a Gyermekeiket, hogy távol maradjanak a Kék Bálna Játéktól, és ha szükséges, akkor is hívhatják a rendőrséget, vagy elmehetnek a pszichiáterhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *