Mikä on Blue Whale Gameista? Finnish

Mikä on Blue Whale Gameista? 50 Days Challenge (Suicide Game) Lataa ja asenna

Tietoja Blue Whale Gameista

Blue Whale on suosittu peli, jota pelaavat monet ihmiset eri maissa, kuten Intiassa, Kiinassa, Chilessä, Keniassa, Uruguayssa, Venezuelassa, Brasiliassa, Venäjällä jne. Se on peli, jossa on yhteensä 50 tasoa, joista yksi on täytettävä voittaa Blue Whale Challenge Game.

Blue Whale-pelin ylläpitäjä antaa sinulle jokaisen tehtävän jokaisen tehtävän lopussa. Se on yhteensä 50 tasoa ja jokaisen tehtävän jälkeen pelin vaikeus paranee.

On tärkeää, että kaikki tietävät, että tällä Blue Whale -pelillä on monia itsemurhayhdistyksiä, ja poliisi on pidättänyt sen järjestäjältä, koska se on Peli, joka on puhdistettu tai tapettu ihmisille, joilla ei ole arvoa seurakunnalle.

Blue Whale Game tarjoaa sinulle 100 pistettä kokonaisen pelin suorittamisen jälkeen. Ihmisten on tehtävä paljon vaarallisia tehtäviä, joiden avulla heidän elämänsä voi olla vaaravyöhykkeellä.

Tämä Blue Whale Game tarjoaa monia tehtäviä, kuten katsella elokuvia yöllä, yöllä hautausmailla ja ottaa itseään, herää yöllä, kuunnella musiikkia ja lopulta 50. tasolle ihmiset tekevät itsemurhan. Ihmisten on pysyttävä poissa tästä pelistä ja heidän pitäisi olla turvallisia, koska tämä peli raunioittaa ihmisten elämää ja tekee henkilö itsemurhaksi.

Ihmiset sanovat myös, että heidän on asennettava ylläpitäjän hakemus älypuhelimissaan ja monet muut sanovat, että se on Social Media Platformsin kautta, kuten Facebook, Instagram, jonka avulla pääkäyttäjä voi päästä kosketuksiin henkilökohtaisten tietojesi kanssa .

On monia ihmisiä, jotka kuolivat monissa maissa, kuten Venäjällä, Intiassa, Kiinassa, Chilessä, Brasiliassa, Bulgariassa, Uruguayssa, Argentiinassa, Venezuelassa jne. Venäjällä lähes 130 ihmistä kuoli itsemurha-asioiden takia pelaamalla tätä Blue Whale-peliä.

Oireita, joita lapsesi pelaa sinivalas (itsemurha-peli)

Hallitus on ryhtynyt toimiin tämän Blue Whale Gamein järjestäjänä, ja poliisi pidätti hänet. Hallitus yrittää nyt kieltää tämän Blue Whale-pelin ja poistaa myös kaikki Blue Whale-pelin APK: n kaikista verkkosivustoista varmistaakseen, että kukaan ei voi pelata tätä Blue Whale-peliä missä tahansa maassa.

Niinpä Valtio teki tiukat säännöt ja määräykset poistaakseen pelin kaikkialta Web-sivustolta. Kaikki vanhemmat ovat välttämättömiä turvaamaan lapsensa, kun he eivät anna lapsensa pelata Sinikala-peliä.

Vanhempien on aina tarkistettava lapsi heidän suorittamastaan toiminnasta ja heidän omaa käyttäytymistään. Ihmisten tulisi kysyä lapsiltaan kaikesta.

Heidän tulisi olla yhteydessä lapseensa keskustellakseen heidän kanssaan eri aiheista ja päivittäisistä toiminnoistaan, joiden avulla vanhemmat voivat oppia lapsen toiminnasta. Niinpä vanhempien pitäisi saada lapsensa pysymään poissa Blue Whale Game -pelistä ja tarvittaessa sitten myös soittaa poliisille tai mennä psykiatriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *