Naon Game Blue lauk paus? Sundanese

Naon Game Blue lauk paus? 50 Days tangtangan (Sunuh Game) ngundeur tur masang

Émbaran ngeunaan Blue lauk paus Game (Blue Whale Game)

Bulao lauk paus mangrupakeun Game Popular anu diparebutkeun ku kavling Jalma di loba Nagara béda kayaning India, Cina, Chili, Kenya, Uruguay, banten, Brazil, Rusia jeung sajabana Ieu mangrupakeun Game dimana aya jumlahna aya 50 tingkatan nu salah geus ngalengkepan meunang Game Blue lauk paus tangtangan.

Aya hiji Administrator tina Blue lauk paus Game nu nyadiakeun anjeun kalayan tiap sarta unggal tugas di ahir unggal tugas parantosan. Cai mibanda jumlahna aya 50 tingkatan na sanggeus unggal tugas parantosan, kasusah of the Game ngaronjatkeun.

Eta penting pisan pikeun dulur uninga yen Blue lauk paus Game ieu boga sababaraha kasus Sunuh na organizer na geus ditéwak ku Pulisi sakumaha anu kasebut Game dijieun pikeun ngabersihan atanapi maéhan jelema jelema anu teu boga nilai ka Society.

Bulao lauk paus Game nyadiakeun Anjeun 100 titik sanggeus completing sakabéh Game. Jalma kudu ngalakukeun kavling tugas bahaya ku nu hirup maranéhna tiasa di zone bahaya.

Blue lauk paus Game Ieu nyadiakeun loba tugas sapertos Lalajo Pilem dina Peuting, Bade patilasan di Night sarta nyokot Selfies, bangun up dina Peuting, Dengekeun ka Musik jeung di Tukang tina jalma Level 50 dijieunna bunuh diri. Jalma kedah tetep jauh ti Game ieu sareng kedah aman sakumaha Game ieu ruruntuhan kahirupan jalma lajeng ngajadikeun jalma pikeun bunuh diri.

Jalma oge disebutkeun yen aranjeunna kudu masang Aplikasi dirumuskeun ku Administrator dina smartphone, sarta loba jalma séjén ngabejaan yén éta téh ngaliwatan platform Media Sosial kawas Facebook, Instagram ku nu Administrator nu bisa bisa meunang di kabaran ku Émbaran pribadi Anjeun .

Aya loba jalma anu maot dina loba Nagara kayaning Rusia, India, Cina, Chili, Brazil, Bulgaria, Uruguay, Argentina, banten jsb Dina Rusia, ampir 130 Jalma maot alatan kasus Sunuh ku maén Blue lauk paus Game ieu.

Gejala nu Child anjeun Puter Blue lauk paus (Sunuh Game)

pamaréntah geus dicokot lampah dina organizer of the Game Blue lauk paus ieu sareng anjeunna ditéwak ku Pulisi. Pamaréntah ayeuna nyoba larangan Blue lauk paus Game ieu sareng ogé nyoplokkeun sagala APK tina Blue lauk paus Game ti sakabeh situs web pikeun mastikeun yén taya sahijieun bisa bisa maénkeun Blue lauk paus Game ieu sagala Nagara.

Jadi aturan jeung peraturan ketat Tembok diwangun ku Pamarentah pikeun ngabasmi Game ti madhab ti situs nu Web. Eta penting pisan pikeun sakabéh Kolot pikeun safeguard Child ku cara teu letting Child maranéhna maén di Blue lauk paus Game.

Kolot kudu sok pariksa Child anu ngeunaan kagiatan aranjeunna ngajalankeun sarta ogé ngeunaan Paripolah sorangan. Jalma kedah tanya ku Anak maranéhna ngeunaan sagalana.

Maranéhanana kudu di toel ku Anak maranéhna ngeunaan nyawalakeun sareng maranehna ngeunaan rupa jejer jeung kagiatan dinten-ka poé ku cara nu Kolot bisa bisa nyaho ngeunaan kagiatan Child anu. Jadi Kolot kedah ngadamel Child maranéhna tetep jauh ti Blue lauk paus Game sarta lamun diperlukeun lajeng ogé bisa nelepon Pulisi atawa buka psikiater teh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *