Què és Blue Whale Game? Catalan

Què és Blue Whale Game? 50 dies de repte (joc de suïcidi) Baixeu i instal·leu

Informació sobre Blue Whale Game

Blue Whale és un joc popular que juga moltes persones de diferents països, com ara l’Índia, la Xina, Xile, Kenya, Uruguai, Veneçuela, Brasil, Rússia, etc. És un joc on hi ha un total de 50 nivells que un ha de completar per guanyar el joc Blue Whale Challenge.

Hi ha un administrador del joc de Whale Blue que us proporciona totes les tasques al final de cada tasca. Té un total de 50 nivells i, després de cada tasca finalitzada, la dificultat del Game Enhances.

És fonamental que tothom sàpiga que aquest joc de Blue Whale té molts casos de suïcidi i el seu organitzador ha estat arrestat per la policia ja que és un joc fet per netejar o matar a aquelles persones que no tenen valor per a la societat.

Blue Whale Game et proporciona 100 punts després de completar el joc complet. La gent ha de fer moltes tasques perilloses per les quals la seva vida pot estar en zona de perill.

Aquest Blue Whale Game ofereix moltes tasques com ara Veure pel·lícules a la nit, anar als cementiris de la nit i prendre Selfies, despertar-se a la nit, escoltar música i al final de la 50a gent de nivell es suïcida. La gent ha d’allunyar-se d’aquest joc i ha de ser segur ja que aquest joc arruïna la vida de les persones i després fa que la persona se suïcidi.

Les persones també diuen que han d’instal·lar la sol · licitud que l’Administrador proporciona als seus Smartphones, i moltes altres persones diuen que és a través de les plataformes de Social Media com Facebook, Instagram, per les quals l’administrador pot contactar amb la vostra informació personal .

Hi ha moltes persones que van morir a molts països, com Rússia, Índia, Xina, Xile, Brasil, Bulgària, Uruguai, Argentina, Veneçuela, etc. A Rússia, gairebé 130 persones van morir a causa de casos de suïcidis jugant aquest joc de Blue Whale.

Símptomes que el vostre fill està jugant a la balena blava (joc de suïcidi)

El govern ha pres accions sobre l’organitzador d’aquest joc de la balena blava i va ser arrestat per la policia. El Govern ara intenta prohibir aquest joc de Blue Whale i també eliminar tots els APK del Whale Whale Game de tots els llocs web per assegurar-se que ningú no pugui jugar aquest Blue Whale Game en cap país.

Així doncs, el Govern va adoptar normes i normes estrictes per eradicar el joc des de qualsevol lloc de tots els llocs web. És imprescindible que tots els pares garanteixin el seu fill perquè no deixin que el seu fill jugui el joc Blue Whale.

Els pares sempre han de comprovar al nen sobre les activitats que realitzen i també sobre el seu propi comportament. La gent ha d’interrogar amb els seus fills sobre tot.

Han de posar-se en contacte amb el seu fill sobre la discussió amb ells sobre diversos temes i les seves activitats quotidianes mitjançant les quals els pares poden conèixer les activitats de l’infant. Així que els pares haurien de fer que el seu fill es mantingui allunyat del joc de la balena blava i, si cal, també pot trucar a la policia o anar al psiquiatre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *