Vad är Blue Whale Game? Swedish

Vad är Blue Whale Game? 50-dagars utmaning (självmordsspel) Hämta och installera

Information om Blue Whale Game

Blue Whale är ett populärt spel som spelas av många människor i många olika länder som Indien, Kina, Chile, Kenya, Uruguay, Venezuela, Brasilien, Ryssland etc. Det är ett spel där det finns totalt 50 nivåer vilket måste slutföra för att vinna Blue Whale Challenge Game.

Det finns en administratör av Blue Whale Game som ger dig varje uppgift i slutet av varje uppdragsuppgift. Den har totalt 50 nivåer och efter varje uppgift är spelet svårare.

Det är viktigt för alla att veta att detta Blue Whale Game har många självmordssaker och dess arrangör har arresterats av polisen eftersom det är Spel gjord för att städa eller döda de människor som inte har något värde för samhället.

Blue Whale Game ger dig 100 poäng efter att ha avslutat hela spelet. Människor måste göra mycket farliga uppgifter som deras liv kan vara i farozonen.

Detta Blue Whale-spel ger många uppgifter som att titta på filmer på natten, gå till kyrkogårdar på natten och ta sig själv, vakna upp på natten, lyssna på musik och senast på 50: e nivå görs folk för att begå självmord. Människor borde hålla sig borta från detta spel och borde vara säkra eftersom detta spel förstör människornas liv och sedan gör personen till självmord.

Människor säger också att de måste installera program som ges av administratören på sina smartphones och många andra säger att det är via sociala medier, som Facebook, Instagram, genom vilken administratören kan komma i kontakt med din personliga information .

Det finns många människor som dog i många länder som Ryssland, Indien, Kina, Chile, Brasilien, Bulgarien, Uruguay, Argentina, Venezuela etc. I Ryssland dog nästan 130 personer på grund av självmordsfall genom att spela detta Blåhvalsspel.

Symptom som ditt barn spelar Blåhval (självmordsspel)

Regeringen har vidtagit åtgärder på arrangören av detta Blue Whale Game och han greps av polisen. Regeringen försöker nu förbjuda detta Blåhvalsspel och även ta bort alla Blåhvalsspelets APK från alla webbplatser för att säkerställa att ingen kan spela detta Blåhvalsspel i något land.

Så stränga regler och regler gjordes av regeringen att utrota spelet från överallt från alla webbplatser. Det är viktigt för alla föräldrar att skydda sitt barn genom att inte låta sitt barn spela det blåhvalsspelet.

Föräldrar bör alltid kolla barnet om de aktiviteter de utför och även om deras egna beteenden. Människor bör ifrågasätta med sina barn om allting.

De borde vara i kontakt med sitt barn om att diskutera med dem om olika ämnen och deras dagliga aktiviteter genom vilka föräldrar kan få veta om barnets aktiviteter. Så föräldrar borde få sitt barn att hålla sig borta från Blåhvalsspelen och om så krävs kan man också ringa polis eller gå till psykiateren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *