Wat is Blue Whale Game? Dutch

Wat is Blue Whale Game? 50 dagen uitdaging (zelfmoord spel) Download en installeer

Informatie over Blue Whale Game

Blue Whale is een populair spel dat wordt gespeeld door veel mensen in veel verschillende landen zoals India, China, Chili, Kenia, Uruguay, Venezuela, Brazilië, Rusland enz. Het is een spel waar in totaal 50 levels bestaat moet voltooien om de Blue Whale Challenge Game te winnen.

Er is een Beheerder van het Blue Whale Game, dat u elke taak geeft aan het eind van elke taakafhandeling. Het heeft in totaal 50 niveaus en na elke taakafronding wordt de moeilijkheid van het spel verbeterd.

Het is essentieel voor iedereen om te weten dat dit Blue Whale Game veel zelfmoordgevallen heeft en zijn organisator is gearresteerd door de politie, omdat het spel is gemaakt om mensen die geen waarde hebben voor de samenleving te schoonmaken of te doden.

Blue Whale Game biedt u 100 punten na het voltooien van het gehele spel. Mensen moeten veel gevaarlijke taken doen waardoor hun leven in gevaarzone kan zijn.

Dit Blue Whale Game biedt veel taken zoals filmfilm ‘s nachts, naar begraafplaatsen’ s nachts, en zelfies, wakker worden ‘s nachts, luisteren naar muziek en op het laatste van het 50e niveau worden mensen gemaakt om zelfmoord te plegen. Mensen zouden weg moeten blijven van dit spel en moeten veilig zijn, omdat dit spel het leven van de mensen verwoest en dan de persoon zelfmoord maakt.

Mensen zeggen ook dat ze de applicatie van de beheerder op hun smartphones moeten installeren en veel andere mensen vertellen dat het via de Social Media Platforms zoals Facebook, Instagram is, waardoor de beheerder in staat bent om in contact te komen met uw persoonlijke informatie .

Er zijn veel mensen die in vele landen zijn gestorven, zoals Rusland, India, China, Chili, Brazilië, Bulgarije, Uruguay, Argentinië, Venezuela, enz. In Rusland zijn bijna 130 mensen gestorven door zelfmoordzaken door dit Blue Whale Game te spelen.

Symptomen dat je kind blauwe walvis speelt (zelfmoord spel)

De regering heeft actie ondernomen op de organisator van dit Blue Whale Game en hij werd gearresteerd door de politie. De regering probeert nu dit Blue Whale Game te verbieden en ook alle APK van het Blue Whale Game uit alle websites te verwijderen om ervoor te zorgen dat niemand dit Blue Whale Game in elk land kan spelen.

Zo strengere regels en voorschriften werden door de regering gedaan om het spel uit alle delen van alle websites uit te roeien. Het is van essentieel belang dat alle ouders hun kind beschermen door hun kind niet te laten spelen met de Blue Whale Game.

Ouders moeten het kind altijd controleren over de activiteiten die zij uitvoeren en ook over hun eigen gedrag. Mensen zouden moeten ondervragen met hun kinderen over alles.

Zij zouden in contact moeten komen met hun kind om met hen te discussiëren over verschillende onderwerpen en hun dagelijkse activiteiten waarmee ouders kunnen weten over de activiteiten van het kind. Zo moeten de ouders hun kind wegblijven van het Blue Whale Game en indien nodig, kan dan ook de politie bellen of naar de psychiater gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *